Madlavning for mænd

mad for mænd 2 mænd i køkken

Find forklædet frem og lad os sammen tilbringe nogle hyggelige timer sammen i køkkenet.
Vi skal lave traditionel mad, men også nye spændende retter. Forkundskaber er ikke nødvendige.

Vi hjælper hinanden og nyder, at vi har gang i noget vi alle kan lide. Afslutter altid aftenen med at spise den skønne mad, hygge os og glæde os til næste gang.

Skulle I have lyst til, at vi lægger det ind til at I slutter med at lave en 6-7-retters menu til jeres kærester, venner kollegaer eller lign., så er jeg gerne behjælpelig med det.  

Medbring: Forklæde, viskestykke, køkkenkniv, egne drikkevarer og et godt humør

Du skal regne med udgifter på ca. 75 – 100 kr. pr. gang til råvarer, som afregnes med underviseren.

Undervisningssted

Humlehøjskolen
Stråbjergvej 3
6400 Sønderborg
Skolekøkken

Praktisk information

Hold nr:
21474
Første møde:
31.10.24 kl. 18:00
Sidste møde:
6.02.25 kl. 18:00
Mødegange:
7
Lektioner:
25

Pris

Almen
DKK 1200,00
  • Torsdag 31.10.24 kl. 18:00 - 21:00

    Sted: Humlehøjskolen
    Stråbjergvej 3

    Lokale: Skolekøkken

  • Torsdag 14.11.24 kl. 18:00 - 21:00

    Sted: Humlehøjskolen
    Stråbjergvej 3

    Lokale: Skolekøkken

  • Torsdag 28.11.24 kl. 18:00 - 21:00

    Sted: Humlehøjskolen
    Stråbjergvej 3

    Lokale: Skolekøkken

  • Torsdag 12.12.24 kl. 18:00 - 21:00

    Sted: Humlehøjskolen
    Stråbjergvej 3

    Lokale: Skolekøkken

  • Torsdag 9.01.25 kl. 18:00 - 21:00

    Sted: Humlehøjskolen
    Stråbjergvej 3

    Lokale: Skolekøkken

  • Torsdag 23.01.25 kl. 18:00 - 21:00

    Sted: Humlehøjskolen
    Stråbjergvej 3

    Lokale: Skolekøkken

  • Torsdag 6.02.25 kl. 18:00 - 21:00

    Sted: Humlehøjskolen
    Stråbjergvej 3

    Lokale: Skolekøkken

Portrætfoto Helle Golsche Knappe

Helle Golsche Knappe

Jeg hedder Helle Knappe og er udlært kok på Hotel Britannia i Esbjerg. Herefter har jeg bestyret et fransk hotel i England og arbejdet på finere restauranter.
Madlavning har altid haft min største passion. Og jeg elsker at lege med de forskellige råvarer ind i nye måder.